Då släpps Ghosts nästa album

Fredagen den 16 oktober hälsade Sweden Rock Magazine på Tobias Forge i studion där han gör förproduktion till Ghosts nästa album.

I de två kommande numren blir det mycket Ghost, däribland en gigantisk omslagsartikel i #12 om debutalbumet "Opus eponymous" som firar 10 år. Redan i #11 får alla prenumeranter en Ghost-poster

srm2012-ghost-cover-draft.jpg

                                                                                                  Prenumerantomslaget till #12 2020

 

Hur ser planerna för Ghosts femte album ut?

- Planen nu är att jag är här och skriver i två månader till, fram till jul, säger Tobias Forge. Tanken är att albumet sedan spelas in i januari. Det tar ungefär sex veckor att spela in och sedan är det två-tre veckor mix och mastring. Så någon gång i mars är skivan färdig, är det tänkt. Men sedan kommer den ju inte ut förrän efter sommaren. Som det ser ut nu, ta i trä, ska vi sedan ut på turné efter det.

Vi kommer ju inte att släppa en skiva innan vi vet att vi åker på turné. Det kommer att sammanfalla med en turnéstart. Sedan kan det ju hända att vi tillkännager skivan vid ett datum och om det då av någon anledning inte går att turnera, då är ju det en annan sak. Men vi skulle inte planera det i dag på något annat sätt än att turné och skiva hänger ihop.

 

 

Prenumerera och få en unik Ghost-poster på köpet.

Bara 1 kr första månaden! Ingen bindningstid!

 

Klicka här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PASSA PÅ! Tävla om KISS-tröja En given tröja för KISS-samlaren? Eller bara en snygg t-shirt? Du har väl inte missat att alla våra prenumeranter nu kan tävla om en av 20 unika KISS-tröjor? Allt du behöver göra för att delta är att fylla i ditt namn, adress och e-mail. Den här tröjan går inte att köpa. Enda sättet att få tag på en är att teckna en prenumeration eller tävla om en. Klicka här för att komma till tävlingen! Vinnaren dras den 1 februari. OBS - Du måste ha en aktiv prenumeration den 1 ferbruari för att kunna vinna. Inte prenumerant än? Klicka här . Just...
Publicerad 14 januari 2021 kl 14:13
Basisten Tim Bogert har gått bort Tim Bogert , basist i Vanilla Fudge , Cactus och gruppen Beck, Bogert & Appice , har dött vid 76 års ålder. Carmine Appice, supertrummisen som spelade med Bogert i alla tre banden, gick ut med beskedet . På sin facebook skriver han bland annat, "Min vän Tim dog idag. Han var som en bror för mig. Vi var vänner i över 50 år."
Publicerad 14 januari 2021 kl 10:21
PASSA PÅ! Tävla om signerad Ghost-poster. Vill du ha något riktigt exklusivt att hänga upp på väggen? Du har väl inte missat att alla våra prenumeranter nu kan tävla om en av 20 signerade posters från Ghost ? Allt du behöver göra för att delta är att fylla i ditt namn, adress och e-mail. Klicka här för att komma till tävlingen! Vinnaren dras den 1 februari. OBS - Du måste ha en aktiv prenumeration den 1 ferbruari för att kunna vinna. Inte prenumerant än? Klicka här. Just nu kostar första månaden 0 kr!
Publicerad 13 januari 2021 kl 14:34
Megadeth:s Dave Mustaine delar med sig av smakprov från nya skivan Megadeth har inte direkt skämt bort oss med nyheter om deras kommande 16:e skiva. Lyckligtvis verkade Dave Mustaine (sång, gitarr) vara på sitt mest givmilda humör under en livestreamad Q&A som skedde på ett Rock 'N' Roll Fantasy Camp Masterclass. Inte bara nämnde han den åtminstone provisoriska titeln på skivan utan delade också med sig av ett kort (!) smakprov från den som en reddit-användare spelade in. Han nämner i streamen att skivans arbetstitel är "The Sick, The Dying And The Dead", han berättar å andra sidan också att han normalt ändrar skivans titel runt 4-5 gånger innan han bestämmer sig....
Publicerad 13 januari 2021 kl 10:54
 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.