Exklusiv fotbollströja och CD-singel!

I sommar fyller Sweden Rock Magazine 20 år. I sommar är det även dags för fotbolls-EM för herrar. Detta firar vi med att presentera den inofficiella EM-låten "Nu jävlar!".

 

Teckna prenumeration och få fotbollströja och CD-singel på köpet! 

 

Följande ingår:

"Nu jävlar!"-fotbollströja (värde: 299 kr)

"Nu jävlar"-CD-singel. Tryckt i 500 exemplar.

Sveriges enda hårdrockstidning hemskickad

 

69 kr/mån. 12 månaders bindningstid.

 

Tröja och CD skickas i mitten av maj. Första numret av tidningen skickas i mitten av juni.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA

 

Do you want to order from outside of Sweden?  CLICK HERE

Sweden Rock Magazine presenterar den inofficiella EM-låten "Nu jävlar!"

I sommar fyller Sweden Rock Magazine 20 år. I sommar är det även dags för fotbolls-EM för herrar. Detta firar Sveriges enda hårdrockstidning med att presentera den inofficiella EM-låten "Nu jävlar!".

 

- I dessa dystra tider är det befriande att kunna skrika "Nu jävlar!", säger Sweden Rock Magazines chefredaktör Martin Carlsson. Vi har fått ihop ett fantastiskt gäng musiker från Europe, Soilwork, King Diamond, Candlemass, Liv Sin, Pretty Maids, Wolf och Domedagen.

 

Sweden Rock Magazine har samlat delar av den svenska hårdrockseliten och den tidigare landslagsanfallaren och hårdrockaren Jörgen "Schweden-Bomber" Pettersson för den inofficiella EM-låten "Nu jävlar!"

 

Jörgen "Schweden-Bomber" Pettersson var anfallare i landslaget 1995-2002. Han är inbiten hårdrockare sedan barnsben och medan de andra spelarna i landslaget lyssnade på disco och dansband lirade han hårdrock. Fotbollsesset sjunger i "Nu jävlar!" och har matchanalysen klar för sig:

- "Nu jävlar!" är den absolut bästa fotbollslåt som någonsin har gjorts. Nu jävlar, nu blir det chips och dippa!

 

"Nu jävlar!" har skrivits av Björn Strid, sångare i de internationellt framgångsrika banden Soilwork och Night Flight Orchestra.

 

- Jag har alltid gillat fotbollslåtar till mästerskap, säger Björn Strid. Det började med Danmarks "Vi er røde, vi er hvide" 1986 och sedan "Olé olé olé (the name of the game)" som framför allt förknippas med EM 1988. De fastnade på hjärnan och släppte aldrig taget. Med "Nu jävlar!" ville jag skapa något med ett jäkla driv som ändå sätter sig. En låt som man kan vråla med i både hemma i tv-soffan och på fotbollsstadion, utan att den blir tråkig och förutsägbar. Resultatet blev oerhört upplyftande och riktigt tungt.

 

Ian Haugland är trummis i Sveriges allra största rockexport Europe. Han gör en enastående insats bakom trummorna i "Nu jävlar!".

- Jag slutade spela fotboll 1971 och i samma veva upptäckte jag Deep Purple och Black Sabbath. "Nu jävlar!" är min revansch på fotbollsmobbarna som ställde mig i mål för att jag var tjock och fyllde ut målet. Här får ni! säger Europes trummis Ian Haugland och skrattar.

 

Sångerskan Liv Jagrell från Liv Sin bidrar med grym halländsk sång i "Nu jävlar!" 

- Äntligen en fotbollslåt med drag i som dessutom sjungs på skånska, gotländska, halländska och närkingska! Att få dela inspelning med alla dessa grymma musiker är ju bara en bonus. Nu jävlar kör vi i sommar! säger Liv Jagrell.

 

 "Nu jävlar!" har premiär på alla streamingsajter onsdagen den 14 juni, exakt två månader innan Sveriges EM-premiär mot Spanien.

 

Missa för allt i världen inte Jörgen "Schweden-Bomber" Petterssons fotbollskonster och peppdans i musikvideon "Nu jävlar!" - den felande länken mellan Twisted Sisters "We're not gonna take it" och "Vi er røde, vi er hvide".

 

Text och musik: Björn Strid

 

"Nu jävlar!" framförs av:

Björn Strid (Soilwork, Night Flight Orchestra)

Jörgen "Schweden-Bomber" Pettersson

Ian Haugland (Europe)

Liv Jagrell (Liv Sin) 

Jörgen Sandström (Domedagen, ex-Entombed)

Mike Wead (King Diamond)

Lars Johansson (Candlemass)

Simon Johansson (Wolf)

Niklas Stålvind (Wolf)

Chris Laney (Pretty Maids)

Martin Carlsson (Sweden Rock Magazine)

 

"Nu Jävlar!" was recorded at SolnaSound Recording (solnasound.se) March 2021. Produced by Simon Johansson, Mike Wead and Björn Strid. Mixed by Chris Laney at LaneyLand Studio. Mastered by Claes Persson at CRP Recording. Photo: Tallee Savage.

 

 

 

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.