Sweden Rock Magazine

Regler

Policy & regler

Vi har skrivit dessa reglerna och dom är baserade på regler som finns på andra boards & plank på nätet. Dessa regler gäller och bryter man mot en regel blir man bannad.

 

För att du skall bli godkänd för att registrera dig på boarden, måste du uppge ditt riktiga namn (för och efternamn), en godkänd e-mail och ditt telefonnummer. INGA uppgifter kommer att lämnas ut.

 

Policy för moderering av SRF-boarden

 1. Trådar som startas med ämnen som redan diskuteras i befintliga trådar eller som bättre lämpas att diskutera i befintliga trådar kommer att låsas med hänvisning till lämpligare tråd. Normalt låses den tråd som skapats senast, undantaget är om den senare tråden är bättre formulerad och enklare att använda av den orsaken eller om diskussionen i huvudsak förs i den.
 2. Trådar som i sin formulering riktas till en annan användare på boarden kommer att låsas. Det finns en PM-funktion till detta ändamål.
 3. Toleransen för val av ämne för trådar är extremt hög men trådar som bedöms sakna innehåll helt klassas som spam och plockas bort. Detta gäller givetvis även omröstningar som inte har något eget syfte eller främjar tråden på något annat sätt.
 4. Trådar som startas med ämnen som trådstartaren uppenbart vet eller bedöms borde ha förstått att ämnet redan finns på boarden kommer att plockas bort helt.
 5. Tänk på att hålla god ton sinsemellan, och att inte skriva otrevliga eller kränkande kommentarer. 
 6. Trådar som bryter mot någon av boardens regler kommer att låsas eller om innehållet absolut inte bör finnas på boarden plockas bort.Att bryta mot reglerna kan också leda till att användaren varnas eller rekommenderas för banning av moderatorerna.
 7. Vi tillåter inte köp och säljtrådar i forumet.
 8. Är man inte aktiv på 6 månader tas kontot bort

 

Regler

 • Inga rasistiska uttalanden eller någon form av diskriminering.
 • Inga personliga hot
 • Inget SPAM. Detta inkluderar även de som finner det roligt att skriva samma ord om och om igen i trådar och helt komma ifrån ämnet som t.ex "Jävla idiot" eller "Fuck Off"
 • Inga personangrepp & insinuationer.
 • Det är EJ tillåtet att ha dubbla nick. 1 nick per person. Det kan finnas tillfällen då två personer kopplar upp på samma IP, men då säger man bara det så löser vi detta.
 • Ingen ryktesspridning om personer på boarden. Detta skall inte vara ett ställe för personliga vendettor. Detta gäller både er och oss.
 • Klagomål på boardens funktioner eller på moderatorerna tas utanför boarden.
 • Signaturen får MAX innehålla 10 rader (inkl tomma rader). Följs ej detta kommer en varning att utfärdas och om det ej rättas till kommer kontot att raderas.

Vi förbehåller oss rätten att ej ta diskussioner i enskilda fall.

 

Detta är vad som gäller fr.o.m nu och det är upp till var och en att ta reglerna till sig eller ej registrera sig.

Avstängningar kommer att göras av oberoende moderatorer på boarden och vi kommer EJ att diskutera eventuella banningar, det är upp till alla på boarden att hålla sig till reglerna.

 

Trådar och inlägg som strider mot reglerna tas bort utan diskussion. Detta kommer att användas i första hand för att stävja boarden.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.