Vår returpolicy

Returpolicy för Sweden Rock Magazine

Allmänt

Vi på Sweden Rock Magazine strävar ständigt efter att erbjuda högkvalitativa produkter och säkerställa din fullständiga nöjdhet med ditt köp. Om du, mot förmodan, inte är helt nöjd med din produkt eller ditt köp, har du rätt att returnera den enligt följande riktlinjer. Vänligen observera att vår returpolicy endast gäller köp som gjorts direkt från Sweden Rock Magazine.

 

Generella villkor vid retur av produkter

Ånger- och Returrätt

Du har rätt att ångra ditt köp och returnera en produkt inom 14 dagar från mottagningsdatum. För att utöva din ångerrätt ber vi dig vänligen meddela oss ditt beslut att ångra köpet så omgående som möjligt. Detta skall göras via vår kundtjänst som nås per telefon på telefonnummer 0456 - 317 17 eller via e-post på kundtjanst@swedenrockmagazine.com.

 

Återbetalning

Efter mottagande och bekräftelse av den returnerade varan, som skall vara i oanvänt skick och i originalförpackning, återbetalar vi det belopp du betalade för varan. Återbetalningen utförs normalt inom 14 dagar från mottagandet av varan.

 

Viktig information gällande digitala produkter

Ånger- och Returrätt

Vänligen notera att digitala produkter, såsom digitala tidningar och nedladdningsbara filer, inte omfattas av ångerrätten och inte kan returneras eller återbetalas efter leverans/aktivering.

 

Prenumerationer

Ånger- och Returrätt

Vid köp av prenumeration på Sweden Rock Magazine har du rätt att ångra ditt köp, i enlighet med lagen om (2005:59) distansavtal och avtal utanför affärslokaler, inom 14 dagar från mottagandet av ditt första nummer. För att utöva din ångerrätt ber vi dig vänligen meddela oss ditt beslut att ångra köpet så omgående som möjligt. Detta skall göras via vår kundtjänst som nås per telefon på telefonnummer 0456 - 317 17 eller via e-post på kundtjanst@swedenrockmagazine.com.

 

Återbetalning

Vid återköp av prenumerationen återbetalar vi det belopp du betalade för prenumerationen, med avdrag för de nummer av tidningen som levererats och/eller kommit till eventuell användning under ångerfristen. Återbetalningen utförs normalt inom 14 dagar efter mottagandet av din begäran om återköp.

 

Returnera varor

 

Returfrakt

Vid retur av varor ansvarar du som kund för returfrakten om returen inte beror på felaktiga varor eller skadad leverans.

 

Returadress

Vänligen sänd returer till följande adress:

Sweden Rock Magazine

Nygatan 27

294 34 Sölvesborg

 

Kontakta Oss

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp med din retur eller ditt ångrade köp, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer 0456 - 317 17 eller via e-post på kundtjanst@swedenrockmagazine.com.

 

Observera att denna returpolicy endast gäller för köp gjorda direkt från Sweden Rock Magazine. För köp gjorda via tredje part, vänligen följ deras returpolicyer och villkor.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.