Prenumeration (Hellacopters)

 

Prenumerera för bara 1 kr första månaden och få Hellacopters-poster designad av Nicke Andersson.

 

Ny Hellacopters-intervju med Nicke Andersson i nr 2 (digitalt)

Hellacopters-poster gjord av Nicke Andersson

Tidning hem direkt i brevlådan

Tusentals artiklar i vårt digitala arkiv

 

1 kr första månaden

Därefter 74 kr/mån

 

INGEN BINDNINGSTID!

 

BETALA MED KORT!

 

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA

 

I nummer två i februari finns det en fet intervju med Nicke Andersson som kan läsas digitalt av alla som tecknar prenumeration. 

 

OBS! Startnummer för prenumeration blir nr 4 som kommer i april. Hellacopters-postern skickas ut separat, också i april.

 

I vårt digitala arkiv kan du bland annat läsa stora specialartiklar om "Grande rock" och "Rock & roll is dead".

 

NICKE ANDERSSON I INTERVJUN:

- För första gången i mitt liv blev jag lite ängslig över att göra en skiva. Jag började känna någon sorts press, att vi ska tävla mot folks nostalgi. Nu ska jag inte jämföra Hellacopters med Kiss, men det finns vissa likheter i att man gör en ny skiva efter ganska lång tid. Det vet man ju hur det gick i Kiss fall, det blev inte som man hade hoppats på med vare sig "Psycho circus" eller "Sonic boom". Den fällan vill man själv inte hamna i. Då började jag att känna lite press. Jag tänkte: "Hur fan gör man det här?" Det kändes som att skriva på beställning, men gradvis kunde jag lägga de tankarna åt sidan och göra som vanligt. Det vill säga att skriva en skiva bara för mig själv. Det är det enda sättet att göra det på. Det var lite jobbigt i början, därför var jag inte råpepp. Det kändes lite som ett ok. Nu känns det bra. Vi har redan planer på att spela in nästa platta med Tomas Skogsberg. Vi har inte jobbat med honom sedan han producerade "Payin' the dues" 1997, vilket känns spännande.

 

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.