HELLACOPTERS

DUNDERTÅGET

 

PRENUMERERA & FÅ ARTIKLAR OM:

  Hellacopters "Grande rock"

  Hellacopters "Rock & roll is dead"

  Dundertåget "Skaffa ny frisyr"

 

1 KRONA FÖRSTA MÅNADEN
DÄREFTER 69 KR/MÅNAD
INGEN BINDNINGSTID
BETALA MED KORT


DITT FÖRSTA NUMMER BLIR #6 I MITTEN AV JUNI

 

hellacopters

 

I nummer 6 och i tre nummer framöver blir det 12 sidor med specialartiklar om Hellacopters album "Grande rock" och "Rock & roll is dead" samt Dundertågets "Skaffa ny frisyr".

- Hellacopters har alltid varit ett band som definierats av dess begränsningar, på gott och ont, säger Boba. Det har skapat mycket frustration om Nicke har haft en vision med en låt, att den ska vara exakt på ett visst sätt, och sedan blir det ändå någonting annat för att bandet inte når ända fram. Men i den processen skapas något helt unikt.

Det stämningsfulla sticket efter solot i "The Devil stole the beat from the Lord" är en försmak på Hellacopters nästa fas och "Venus in force" har den typ av slingor och akustiska anslag som skulle bli ett av bandets signum på "High visibility" (2000) och senare skivor.

- Det var lättarbetat rent musikaliskt, säger Boba. Vi upplevde oss som ganska fria när vi gjorde "Grande rock" och det var samtidigt första gången som vi inte hade någon producent. Det är klart att det hade kunnat bli ett annat resultat om vi hade haft någon som pekade med hela handen. Vi körde bara på och det hörs att det är lite upptäcktsfärd.

 

BESTÄLL HÄR!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.