Prenumeration (MOTÖRHEAD)

UNIK MOTÖRHEAD-TRÖJA OCH LEMMY-INTERVJU!

Få det på köpet när du blir prenumerant på Sweden Rock Magazine

Inför 40-årsjubileet av "No sleep `til Hammersmith" kan Sweden Rock Magazine stolt presentera en aldrig tidigare publicerad intervju med Lemmy från 1981 om Motörheads klassiska livealbum.

PRENUMERA OCH FÅ DETTA:

Motörhead-tröja

Lemmy-intervju

Iron Maiden-väggkalender

Cliff Burton-minnesposter

Tidning hemskickad varje månad

 

BESTÄLL HÄR!

 

1 KRONA FÖRSTA MÅNADEN


DÄREFTER 69 KR/MÅNAD


12 MÅN BINDNINGSTID

VIA AUTOGIRO

DITT FÖRSTA NUMMER BLIR #7 I MITTEN AV JULI

 

Ett utdrag ur intervjun med Lemmy som gjordes av den legendariske rockjournalisten Malcolm Dome:
- Varken jag eller Eddie gjorde det i alla fall, sa Lemmy om huruvida Motörhead gjorde studiopålägg på livealbumet. Philthy gick faktiskt in för att fixa lite med trummorna, men det var bara marginellt. Det handlade inte om att det som han hade gjort från början var dåligt. Vad det handlade om var att när Vic valde ut vad han ansåg vara den bästa tagningen av en låt hade trummorna i ett eller två fall inte fångats tillräckligt bra på inspelningen. Men vi skryter med rätta över hur jävla bra vi är på scen och det fanns inget behov av att göra som andra band jag känner och spela in allt på nytt i studion. Sådant är fusk.
Har du någon vision över var du ser Motörhead när ni når ert
tioårsjubileum 1985?
- Jag har en vision gällande vad jag vill göra efter den här intervjun. Den är att ta mig till puben, sätta mig vid den enarmade banditen och dricka en jack & coke. Längre än så vågar jag inte tänka. Lev för nuet och lägg ner alla storslagna planer. Om vår manager eller vårt skivbolag vill tänka så långt in i framtiden är det upp till dem. Vi tre i bandet kommer att fortsätta som vi alltid har gjort. Den enda förändring som kommer att ske under de kommande dagarna är att jag ska byta kalsonger.

 

Läs hela den långa intervjun i Sweden Rock Magazine nummer 6, ute den 15 juni.


Som prenumerant får du om några månader även en unik

Iron Maiden-väggkalender för 2022 och en Cliff Burton-minnesposter.

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.