SRM #03/2022

SRM #03/2022

89 kr
Varan lades i varukorgen

Sweden Rock Magazine 3/2022 ute 22 mars


WATAIN

Utöver det sjunde studioalbumet har Erik Danielsson med sig ett tydligt budskap. Vi måste alla bli bättre på att ställa frågor om ondska och om döden.


IRON MAIDEN

För 40 år sedan släpptes "The number of the beast". Bruce Dickinsons ser tillbaka på sitt intåg i bandet och berättar också om de två öl som Iron Maiden nu lanserar i Sverige.


E-TYPE

För Sweden Rock Magazine berättar Martin "E-Type" Erikson för allra första gången om sin återkomst till hårdrocken i form av metalbandet Dampf.


ABBATH

Det höll på att gå åt helvete men med hjälp av skivbacken, Kiss och en hel del jävlar anamma är Abbath tillbaka. Piggare och mer spelsugen än någonsin!


URIAH HEEP

I denna första av två artiklar om "Demons and wizards" delger Mick Box och den bortgångne Ken Hensley sina minnen och tankar om 50-årsjubilaren.


EXTREME AGGRESSION

I vår avdelning Extreme Aggression med rå metal hittar ni den här gången de fyra svenska banden Kvaen, Grand Harvest, Eucharist och Bhleg.


69 recensioner 

Häng med i vad som händer på skivfronten varje månad. Från Absent In Body till Zpeedfreak. Dessutom recension av de tre Therion-återsläppen "Beyond sanctorum", "Symphony masses: ho drakon ho megas" och "Lepaca kliffoth", Crystal Vipers nya ep, Inglorious och Night Demons liveplattor med mera.


ÖVRIGT INNEHÅLL

Therion, Destruction, Dare, Hällas, Treat, Wolf, Axel Rudi Pell, Satan, Nazareth, Audrey Horne, Stray Gods, Ronnie Romero, Michael Romeo, Månegarm, Fortune, Age Of Dystopia, Animals As Leaders, Capricorn, Evil Invaders, HERO, Kingcrown, Redshark, Reef, Venator, Åskväder, Heidra, Svartsot och Sweden Rock Festival.

Dessutom en ny krönika i Batte Out Of Hell, Juryn en Bortglömd Pärla om The Storms debutalbum och mycket mera.


För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.