SRM #05/2022

SRM #05/2022

89 kr
Varan lades i varukorgen

Sweden Rock Magazine 5/2022 ute 17 maj

 

DEF LEPPARD

I omfattande intervjuer berättar Joe Elliott, Phil Collen och Rick Savage om framtiden, men de ser även tillbaka på 40 år av pyromani, hysteri och adrenalin.

 

KREATOR

Stå upp för dig själv och gå din egen väg. Skratta mycket och gör världen till en bättre plats. Mille Petrozza förklarar tydligt vad som gäller mellan allt hat.

 

JAMES LABRIE

Grammy-belönade James berättar om soloalbumet, återvunnen vänskap med Mike Portnoy och hur nära det var att en svensk blev trummis i Dream Theater.

 

MICHAEL MONROE

Sedan Hanoi Rocks la ner för andra gången 2009 har Michaels solokarriär ångat på. Mannen som aldrig tar semester pratar sång, Slash och saxofoner.

 

NIGHTWISH

Tillsammans med bandets hjärta Tuomas Holopainen går vi igenom samtliga låtar på "Oceanborn" och Nightwishs resa mot att bli ett globalt fenomen.

 

MSG

Michael Schenker tycker att texter distraherar. Ändå hyllar gitarristikonen en rad sångare, inklusive Ronnie James Dio som har fått en låt tillägnad sig på det nya albumet.

 

JEAN BEAUVOIR

Den bokaktuella multitalangen berättar om låtarna han skrev med Kiss och Ramones och om varför det aldrig blev något samarbete med Bon Jovi.

 

EXTREME AGGRESSION

I vår avdelning Extreme Aggression med rå metal hittar ni den här gången svenska Lord Belial som är aktuella med sitt första album på 14 år, polska Decapitated och det svenska enmansbandet Jord.

 

84 recensioner 

Häng med i vad som händer på skivfronten varje månad. Från All Things Fallen till Zinny Zan. Dessutom recension av Candlemass smällfeta " Epicus doomicus metallicus"-box, Brian Mays, Opeths, Rushs och Troubles nyutgåvor, Killswitch Engages nya liveutgåva med mera.

 

ÖVRIGT INNEHÅLL

Evergrey, Gamma Ray, Dampf, Anvil, Jorn, Seventh Wonder, Vypera, Zinny Zan, Venus 5, Brunhilde, Battlelore, Iconic, Sarayasign, Cell 9, Wind Rose, Motor Sister, Besvärjelsen, Donna Cannone, Mother Mersy, Trollfest, Symphonity, Keys, Lonerider samt intervju med Carl Linnaeus om hans och Alex Bergdahls nya bok "Kiss - Den sista dynastin".

Dessutom en ny krönika i Batte Out Of Hell, Juryn en Bortglömd Pärla om tyska X-Wilds debutalbum "So what!" och mycket mera.

 

För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.