SRM #06/2022

SRM #06/2022

89 kr
Varan lades i varukorgen

Slutsåld

Sweden Rock Magazine 6/2022 ute 14 juni


KISS

Exklusivt för Sweden Rock Magazine berättar Kiss båda ledare Paul Stanley och Gene Simmons om bilder från karriären.


KREATOR

I snart 40 år har Essens stolthet stormat fram i hårdrocksvärlden. Mille Petrozza visar upp sitt hem och var allting startade.


QUEENSRYCHE

Under 80-talet var Queensrÿche den progressiva hårdrockens obestridda mästare. Sångaren Geoff Tate tar med oss tillbaka till denna förtrollade tid.


PORCUPINE TREE

Ett av den moderna progrockens största band tog avsked 2010. Elva år senare annonserades en återförening med nytt album och turné.


ENTOMBED

I sommar spelar Entombed på Gefle Metal Festival. För Uffe Cederlund är det en renodlad hyllning till L-G Petrov och ett sätt att begrava gammalt groll.


JOURNEY

Gitarristen Neal Schon summerar det legendariska bandets senaste händelserika år och återgång till AOR-rötterna.


UKRAINA

Kostiantyn Surin är skribent för Terroraiser Magazine. Från ett skyddsrum i Kiev berättar han hur livet har förändrats sedan kriget inleddes.


EXTREME AGGRESSION

I vår avdelning Extreme Aggression med rå metal hittar ni den här gången Kronobergarna Entrails och tysk/svenska Protector.


84 recensioner 

Häng med i vad som händer på skivfronten varje månad. Från 10 000 Years till Valley Of The Sun. Dessutom recension av Kirk Hammetts debut som soloartist, Loks och Orianthis nya liveplattor samt Mikael Åkerfeldts soundtrack till den hyllade Netflix-serien "Clark" med mera.


ÖVRIGT INNEHÅLL

Behemoth, Powerwolf, Alestorm, Civil War, Sinner, Derek Sherinian, Killswitch Engage, Tungsten, Alan Parsons, Darkane, Palace, Victorius, Pressure, Devil's Train, Kardashev, Cleanbreak, Battering Ram, Deraps, Mantar, Tangent och Dirty Honey.

Dessutom en ny krönika i Batte Out Of Hell, Juryn och mycket mera.


För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.