SRM #09/2022

SRM #09/2022

99 kr
Varan lades i varukorgen

Sweden Rock Magazine 9/2022 ute 27 september


OZZY OSBOURNE

I en Sverigeexklusiv intervju berättar den albumaktuella sångaren om vad som driver honom och varför han behöver stå på en scen igen.


WASP
Vad händer när Blackie Lawless vill ta ens hand? När han utsätter en för ett fullständigt osannolikt test? Och när han sedan sätter all sin tillit till en?


SLIPKNOT
Corey Taylor lyckas hitta en inre ilska trots att han mår bra. Shawn Crahan har motvilligt levt med Clown som han älskar, trots att han inte är respekterad.


SKID ROW
En sångare blir kontaktad av sina idoler som ber honom sjunga med dem. Är det handlingen till filmen "Rock star"? Nej det är Erik Grönwalls liv i Skid Row!


AVANTASIA
Han håller till i vad han döpt till Mysteryhausen. Han har utformat en fiktiv
värld efter Moonflower-sällskapet. Han är dagdrömmaren Tobias Sammet.


DEAD DAISIES
Är det en exklusiv herrklubb eller ett utlopp för Glenn Hughes att propagera kärlek? Vi kastar ljus på vad det är som driver Dead Daisies.


QUEENSRYCHE
Bruce Dickinson fick trummisen Todd La Torre att få upp intresset för sången.
Ett pinsamt pubframträdande ledde så småningom till ett nytt jobb.


EXTREME AGGRESSION
I vår avdelning Extreme Aggression med rå metal hittar ni den här gången Autopsy med sin doom-spetsade death metal och det bestialiska black/death metal-bandet Devouror.


102 recensioner
Häng med i vad som händer på skivfronten varje månad. Från After All till Charlotte Wessels. Dessutom Motörheads feta "Iron fist"-box, Conceptions fyra första plattor som återsläpp, Alice Coopers nya liveplatta inspelad i en skivbutik, Iron Saviors nyinspelningar med Kai Hansen och mycket mer.


ÖVRIGT INNEHÅLL

Talas, Alter Bridge, Cult, Chez Kane, Lamb Of God, Stryper, Hexed, Tankard, Santa Cruz, Conception, Steve Grimmett, Lost Society, Wildness, Perfect Plan, Kings Of Mercia, Arena, New Roses, Blakk Ledd, Captain Black Beard, COP, Lustre, Trishula, Turbocharged och Witch Blade.
Dessutom en ny krönika i Batte Out Of Hell, Juryn och mycket mera.


För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.