SRM #11/2021

SRM #11/2021

89 kr
Varan lades i varukorgen

Sweden Rock Magazine 11/2021 ute 23 november

 

TWISTED SISTER

För fem år sedan klev Jay Jay French av de stora scenerna. Det hindrar honom inte från att minnas hur det var att en gång i tiden hata Dee Snider.

 

VOLBEAT

Michael Poulsen berättar om hur han har inspirerats av spöken, häxor och hur det var osäkert om Volbeat ville medverka på en hyllningsplatta till Metallica.

 

DEEP PURPLE

"Turning to crime" är ett nytt album men bandmedlemmarna är inte upphovsmännen. Roger Glover bjuder på 50 år av coverrelaterade minnen.

 

HALO EFFECT

"Vi har alla bara råkat spela i In Flames", säger basisten Peter Iwers om den nya "snyggdöds"-satsningen.

 

PRETTY MAIDS

Även om det ibland blev lite dyrt att slänga ut tv-apparater och leka vattenkrig har det inte hindrat Ronnie Atkins från att njuta av tillvaron som rockmusiker.

 

HYPOCRISY

Peter Tägtgren har gjort death metal med Hypocrisy i 30 år och förklarar vad genrens tjusning är. Dessutom snackar han om bandets nya album "Worship"

 

SUPREME UNBEING

Medlemmarna har tagit klivet från den tecknade dimensionen till en av kött och blod och skickar fram skådespelaren Dragomir Mrsic som talesperson.

 

EXTREME AGGRESSION

I vår avdelning Extreme Aggression med rå metal hittar ni de progressiva death metal-dalkarlarna In Mourning, Stockholms Unanimated som släpper sitt första album på tolv år, At The Gates-besläktade Lurking Fear och klassiska Lock Up.

 

88 recensioner

Häng med i vad som händer på skivfronten varje månad. Från Agarthic till Wonders. Dessutom recension av Lee Aarons och Paul Gilberts julplattor, Behemoths och Epicas nya livevideor samt Kiss smällfeta specialutgåva av"Destroyer", där de båda Kiss-oraklen Carl Linnaeus och Alex Bergdahl tycker till, och mycket mer.

 

ÖVRIGT INNEHÅLL

Lordi, Black Label Society, Rhapsody Of Fire, Show-Ya, Wicked Sensation, Aephanemer, Murder Of My Sweet, Sainted Sinners, Waltari, Wolftooth, Edge Of The Blade, Tony Mitchell, Zelbo, Bloodred Hourglass, Cap Outrun, Fortress, Hitten, Killrazer, Life Of A Hero, Mercury X, Nekromant, Stew och Temperance.Dessutom en ny krönika i Batte Out Of Hell, Juryn med mera.

 

För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.