SRM #6/2023

SRM #6/2023

99 kr
Varan lades i varukorgen

Sweden Rock Magazine 6/2023 ute 13 juni

 

AC/DC

Brian Johnson är vidskeplig och vill inte jinxa något men om allt går som det ska står AC/DC snart på scen igen. Möt den flinande sångaren i en öppenhjärtig intervju.

 

GHOST

Det bor en liten cirkusdirektörsnazist i honom men han har även lätt till skratt. Tobias Forge går en balansgång med Ghost som nu åter växlat från sitt originalspår till att tolka andra artister.

 

DIO

Den här otroliga historien om "Holy diver" har aldrig tidigare berättats. Den börjar långt innan 1983 med två barndomsvänner som på 80-talet kom att skapa magi med Dio. Ingen av dem heter Ronnie James Dio. 

 

RATT

Vad hände egentligen med Ratt? Sweden Rock Magazines chefredaktör slår sig samman med krönikören Batte för att lyssna på den tillbakadragne gitarristen Warren DeMartinis version samt prata med Stephen Pearcy och Bobby Blotzer.

 

STEVE LUKATHER

Är "Bridges" en ny Toto-platta i förklädnad? Den minst sagt meriterade gitarristen Steve Lukather reder ut begreppen, tar tillbaka en gräslig förolämpning och minns Eddie Van Halen.

 

EXTREME AGGRESSION

I vår avdelning Extreme Aggression med rå metal hittar ni den här gången de dödskaotiskt tech-thrashande Hellwitch från Florida.

 

74 recensioner 

Häng med i vad som händer på skivfronten varje månad. Från Ray Alder till Xasthur. Dessutom recensioner av feta boxar från Alice Cooper, Gary Moore, Phil Lynott's Grand Slam och Ratt samt mycket mer.

 

ÖVRIGT INNEHÅLL

Virgin Steele, Eleine, Voyager, Bloodbound, Fifth Angel, Prins Svart, Raven, Jag Panzer, All For Metal, Withering Scorn, Houston, The Striders, Graceless, Perracide, Wytch Hazel, Degreed, Feuerschwanz, Stray Gods, Structural, Before The Dawn, Church Of Misery och Witchskull.

Dessutom en ny krönika i Batte Out Of Hell, Juryn och mycket mera.

 

För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.