SRM #8/2023

SRM #8/2023

99 kr
Varan lades i varukorgen

Sweden Rock Magazine 8/2023 ute 22 augusti


DIO
I den tredje och avslutande delen fortsätter ljudteknikern Angelo Arcuri och trummisen Vinny Appice att berätta den otroliga historien om "Holy diver".


DUFF MCKAGAN
Från punkare till affärsman. Däremellan åratal av missbruk. I en tvådelad artikel öppnar den soloaktuelle Guns N' Roses-basisten upp om sitt liv.


ALICE COOPER
De avverkade milen på vägarna är otaliga. Minst lika många är lärdomarna och anekdoterna när legendaren delar med sig av de bästa.


NIGHTWISH
Inför "Once" drabbades Tuomas Holopainen av svår skrivkramp. I en helt ny genomgång av samtliga låtar på albumet får vi reda på den fiffiga lösningen.


UDO
Udo förklarar att ilska ligger bakom det höga tempot på det nya albumet och hur det är att ha med den forne Accept-kollegan Peter Baltes i bandet.


ECLIPSE
Det flörtas med rock'n'roll och det twangas. Det tas ut svängar och det lockas in emofans. Och självförtroendet, det är på topp hos Erik Mårtensson.


COREY TAYLOR
Han säger alltid vad han tycker och på andra soloskivan slaktar han en av de absolut mest kända kärlekslåtarna som en av världens absolut värsta skitlåtar.


EXTREME AGGRESSION
I vår avdelning Extreme Aggression med rå metal hittar ni den här gången Shining som trots Niklas Kvarforths ständiga motgångar och inskrivningen på en klinik i Finland fortsätter att leverera, de tre death metal-veteranerna Cannibal Corpse, Dying Fetus och Incantation samt speed metal-hajpade Knife.


50 recensioner
Häng med i vad som händer på skivfronten varje månad. Från Asphodelus till Velvet Insane. Dessutom recensioner av Van Halens feta "The collection"-box, Heats nya uppsamlingsheat "Extra force" samt Vintersorgs fyra vinylåtersläpp.


ÖVRIGT INNEHÅLL

Kvelertak, Cyhra, Danko Jones, Vandenberg, Flower Kings, Heat, Soen, Starmen, Unity, Vintersorg, Ronnie Romero, Silent Skies, Hurricane, Marc Hudson, Course Of Fate, Empire State Bastard, Lancer, Prime Creation, Spirit Adrift, Tyranex, Valkeat och SORM.
Dessutom en ny krönika i Batte Out Of Hell, Juryn och mycket mera.
För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.