SRM #9/2023

SRM #9/2023

99 kr
Varan lades i varukorgen

Sweden Rock Magazine 9/2023 ute 26 september


DUFF MCKAGAN
I del två berättar en frispråkig Duff om självmordstankar, depressioner och om hur han lyckades vända sina förlamande panikattacker till något kreativt.


HEAVY LOAD
1987 tog Heavy Load en paus men 40 år efter förra albumet återkommer de svenska metalpionjärerna med det nya albumet "Riders of the ancient storm".


KK'S PRIEST
Hall Of Fame är bara för döingar. Att känna en sedan länge saknad kittlande nervositet över att stå på scen är däremot en känsla som KK tycker om.


SLADE
De satsade allt på ett kort - och förlorade. Två gånger. Det tycks vila en förbannelse över Slade och deras försök att slå i USA.


DORO
40-årskalaset stundar men själv känner sig Doro som 25. Kanske är det därför hon spelar fotboll, sjunger med Rob Halford och talar med Lemmy.


WITHIN TEMPTATION
De har övergett metaforerna om Braveheart och världskrig. Nu är det på riktigt och viktigt att ta ställning. Även om man kanske blir portad i Ryssland för det.


EXTREME AGGRESSION
I vår avdelning Extreme Aggression med rå metal hittar ni den här gången Marduk som varken räds döden eller motgångar, de aktade kulturbärarna Mayhem, de danska thrashbanden Terminalist och Persecutor samt det nya svenska thrashhoppet Eradikated.


105 recensioner
Häng med i vad som händer på skivfronten varje månad. Från Absurdeity till Zhiva. Dessutom recension av Ronnie James Dio-filmen "Dreamers never die", Bonfires tre nyinspelade album, Slipknot, Amorphis, Night Ranger, Firewind och Steve Hacketts nya livesläpp och mycket mer.


ÖVRIGT INNEHÅLL
Asinhell, Graveyard, Baroness, Primordial, Electric Boys, Ronnie Atkins, Prong, Jelusick, Diamond Dogs, Joe Bonamassa, Firewind, Bernie Marsden, Ledmotiv, Black Stone Cherry, Oomph, Orbit Culture, Martin Simson's Destroyer Of Death, Tesseract, Clarence B Thunborg, Fraise, Kings Crown, 3Teeth, Bürner, Trevor Rabin och Vitalines.

Dessutom en ny krönika i Batte Out Of Hell, Juryn och mycket mera.


För att se de olika prenumerationsalternativen - klicka här!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.