Då släpps Ghosts nästa album

Då släpps Ghosts nästa album

Fredagen den 16 oktober hälsade Sweden Rock Magazine på Tobias Forge i studion där han gör förproduktion till Ghosts nästa album.

I de två kommande numren blir det mycket Ghost, däribland en gigantisk omslagsartikel i #12 om debutalbumet "Opus eponymous" som firar 10 år. Redan i #11 får alla prenumeranter en Ghost-poster

srm2012-ghost-cover-draft.jpg

                                                                                                  Prenumerantomslaget till #12 2020

 

Hur ser planerna för Ghosts femte album ut?

- Planen nu är att jag är här och skriver i två månader till, fram till jul, säger Tobias Forge. Tanken är att albumet sedan spelas in i januari. Det tar ungefär sex veckor att spela in och sedan är det två-tre veckor mix och mastring. Så någon gång i mars är skivan färdig, är det tänkt. Men sedan kommer den ju inte ut förrän efter sommaren. Som det ser ut nu, ta i trä, ska vi sedan ut på turné efter det.

Vi kommer ju inte att släppa en skiva innan vi vet att vi åker på turné. Det kommer att sammanfalla med en turnéstart. Sedan kan det ju hända att vi tillkännager skivan vid ett datum och om det då av någon anledning inte går att turnera, då är ju det en annan sak. Men vi skulle inte planera det i dag på något annat sätt än att turné och skiva hänger ihop.

 

 

Prenumerera och få en unik Ghost-poster på köpet.

Bara 1 kr första månaden! Ingen bindningstid!

 

Klicka här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Christoph Vohler Av Janne Mattsson Den 26 april släpper Accept sitt nya album "Humanoid" och därefter väntar spelningar, spelningar och spelningar. Till sommaren på Skogsröjet i Rejmyre och i november i Göteborg, Skövde, Karlstad och Stockholm. Tillsammans med gitarristen Wolf Hoffmann snackar vi spelningar, festivaler och hur man som känd gitarrist ser band inkognito. Eftersom du inte hade kontakt med hårdrocksvärlden på så många år och inte går på gig längre heller, när andra musiker kommer fram till dig på festivaler låtsas du om att veta vilka de är? - Lysande fråga, fullkomligt lysande! utbrister gitarristen Wolf Hoffmann. Svaret är...
Publicerad 11 April 2024 kl 15:25
Steve Hackett släpper ny platta i februari Steve Hackett, gitarrist i Genesis 1971-77, släpper sitt tjugoåttonde soloalbum "The circus and the nightwhale" den 16 februari, fyra dagar efter sin 74-årsdag. FOTO TINA KORHONEN Vilka musiker tittade du på som ung för att förstå hur man ska agera på scen? - För mig började det tidigt. Jag höll på aktivt med musik från två års ålder och spelade munspel långt innan jag började med gitarr. Jag minns att jag såg Cliff Richard And The Shadows 1965 och att deras precision var perfekt. Musiken var inte på något sätt aggressiv men reflekterade väl den era vi kom från. Senare såg...
Publicerad 12 January 2024 kl 14:34
Nu finns #4 2021 att läsa digitalt! Nu kan du som är PLUS-prenumerant läsa årets fjärde nummer digitalt, detsamma gäller dig som har en digital prenumeration. I ##4 2021 kan ni bland annat läsa vår stora minnesspecial där vi hyllar L-G Petrov, höra Gojira berätta om sin nya skiva och om hur Mikkey Dee tror att han hade passat i Guns N Roses. Klicka här för att komma till det digitala arkivet! Är du sugen på att läsa Sweden Rock Magazine var du vill redan en vecka innan den finns i butik? KLICKA HÄR för att läsa mer om våra prenumerationsalternativ.
Publicerad 13 April 2021 kl 13:38
Billy Gibbons (ZZ Top) släpper ny soloskiva Billy Gibbons, gitarrist och sångare i ZZ Top , har gått ut med detaljer kring sin tredje soloskiva. Uppföljaren till "The Big Bad Blues", som släpptes 2018, heter "Hardware" och släpps den 4 juni av Concord Records. Redan nu kan du kolla in musikvideon till låten "West Coast Junkie".
Publicerad 26 March 2021 kl 10:41

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.