PASSA PÅ! Tävla om KISS-tröja

tshirt_promo.jpg

En given tröja för KISS-samlaren? Eller bara en snygg t-shirt? Du har väl inte missat att alla våra prenumeranter nu kan tävla om en av 20 unika KISS-tröjor? Allt du behöver göra för att delta är att fylla i ditt namn, adress och e-mail. 

 

Den här tröjan går inte att köpa. Enda sättet att få tag på en är att teckna en prenumeration eller tävla om en. 

 

Klicka här för att komma till tävlingen!

 

Vinnaren dras den 1 februari.

OBS - Du måste ha en aktiv prenumeration den 1 ferbruari för att kunna vinna. 

 

Inte prenumerant än? Klicka här. Just nu kostar en PLUS-prenumeration 0 kr första månaden! 

Basisten Tim Bogert har gått bort Tim Bogert , basist i Vanilla Fudge , Cactus och gruppen Beck, Bogert & Appice , har dött vid 76 års ålder. Carmine Appice, supertrummisen som spelade med Bogert i alla tre banden, gick ut med beskedet . På sin facebook skriver han bland annat, "Min vän Tim dog idag. Han var som en bror för mig. Vi var vänner i över 50 år."
Publicerad 14 januari 2021 kl 10:21
PASSA PÅ! Tävla om signerad Ghost-poster. Vill du ha något riktigt exklusivt att hänga upp på väggen? Du har väl inte missat att alla våra prenumeranter nu kan tävla om en av 20 signerade posters från Ghost ? Allt du behöver göra för att delta är att fylla i ditt namn, adress och e-mail. Klicka här för att komma till tävlingen! Vinnaren dras den 1 februari. OBS - Du måste ha en aktiv prenumeration den 1 ferbruari för att kunna vinna. Inte prenumerant än? Klicka här. Just nu kostar första månaden 0 kr!
Publicerad 13 januari 2021 kl 14:34
Megadeth:s Dave Mustaine delar med sig av smakprov från nya skivan Megadeth har inte direkt skämt bort oss med nyheter om deras kommande 16:e skiva. Lyckligtvis verkade Dave Mustaine (sång, gitarr) vara på sitt mest givmilda humör under en livestreamad Q&A som skedde på ett Rock 'N' Roll Fantasy Camp Masterclass. Inte bara nämnde han den åtminstone provisoriska titeln på skivan utan delade också med sig av ett kort (!) smakprov från den som en reddit-användare spelade in. Han nämner i streamen att skivans arbetstitel är "The Sick, The Dying And The Dead", han berättar å andra sidan också att han normalt ändrar skivans titel runt 4-5 gånger innan han bestämmer sig....
Publicerad 13 januari 2021 kl 10:54
Nu finns #1 2021 att läsa digitalt! Nu kan du som är PLUS -prenumerant läsa årets första nummer digitalt, detsamma gäller dig som har en digital prenumeration. I ##1 bjuds vi bland annat på en resa med Alice Cooper till hans Detroit, en tillbakablick på Rammsteins debutalbum och ett snack om framtiden med Accept . Klicka här för att komma till vårt digitala arkiv Är du sugen på att läsa Sweden Rock Magazine var du vill redan en vecka innan den finns i butik? Just nu kan du bli PLUS -prenumerant och få en Accept - eller Kiss- tröja på köpet. Och som inte det var nog kostar...
Publicerad 12 januari 2021 kl 15:00
 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.