Lemmys närmsta vänner får en silverpatron innehållandes hans aska

Lemmys närmsta vänner får en silverpatron innehållandes hans aska

exg6jvawqaiijtd.jpgDet är nu strax över fem år sedan en av våra största rocklegender Lemmy Kilmister gick bort den 28 december 2015. Det visar sig dock att Lemmy fortsätter dyka upp i sina vänners liv.

 

Innan hans död ska han ha önskat att få sin aska uppdelad i flera patroner som sen har skickats till några av hans närmsta vänner. Bland annat tidigare programledaren på MTV:s "Headbangers Ball" Riki Rachtman delade med sig av en bild  på sina sociala medier där man ser silverpatronen som han har fått med texten "Lemmy" ingraverad.

 

 

 

Nu finns #4 2021 att läsa digitalt! Nu kan du som är PLUS-prenumerant läsa årets fjärde nummer digitalt, detsamma gäller dig som har en digital prenumeration. I ##4 2021 kan ni bland annat läsa vår stora minnesspecial där vi hyllar L-G Petrov, höra Gojira berätta om sin nya skiva och om hur Mikkey Dee tror att han hade passat i Guns N Roses. Klicka här för att komma till det digitala arkivet! Är du sugen på att läsa Sweden Rock Magazine var du vill redan en vecka innan den finns i butik? KLICKA HÄR för att läsa mer om våra prenumerationsalternativ.
Publicerad 13 april 2021 kl 13:38
Billy Gibbons (ZZ Top) släpper ny soloskiva Billy Gibbons, gitarrist och sångare i ZZ Top , har gått ut med detaljer kring sin tredje soloskiva. Uppföljaren till "The Big Bad Blues", som släpptes 2018, heter "Hardware" och släpps den 4 juni av Concord Records. Redan nu kan du kolla in musikvideon till låten "West Coast Junkie".
Publicerad 26 March 2021 kl 10:41
Sweden Rock Festival bjuder in till en digital helkväll Det har nu gått ett helt år utan konserter och festivaler, besökare som arrangörer är svältfödda. Därför vill nu gänget på Sweden Rock Festival ta den patenterade Sweden Rock-andan hem till dig istället! Den 26 mars kl 20:00 är det premiär för "Sweden Rock Late Show" - en digital kväll skräddarsydd för alla festivalfans. Programmet är inspelat i Sölvesborg och leds av för festivalbesökarna bekanta Mattias och Melker. Vi bjuds på nästan två timmar av livemusik, intervjuer och häng. Bombus , Electric Boys och Thundermother både spelar och snackar. Vi får också ta del av intervjuer med banden, lära oss blanda...
Publicerad 25 March 2021 kl 09:21

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.